המרכז לסוציולוגיה תרבותית

המרכז לסוציולוגיה תרבותית, אוניברסיטת בר אילן (CCS-BIU)

קישור לאתר באנגלית -  http://sociology.biu.ac.il/en/node/2130

מי אנחנו?

ראשי המרכז

קורסים הנוגעים לסוציולוגיה תרבותית באוניברסיטת בר אילן

עמיתים במרכז

שיתופי פעולה בינלאומיים

אירועים

• "הגיע הזמן": קול קורא לסדנה הבין-לאומית על זמן ותרבות בשיתוף המרכז לסוציולוגיה תרבותית באוניברסיטת בר-אילן. שימו לב למועד הגשת התקצירים עד 15 לינואר 2020. לצפייה בקול קורא
  •
  •  קול קורא להצגת מחקרים במושב קהילת צריכה ותרבות במסגרת האגודה הסוציולוגית הישראלית בכנס ה- 51 של האגודה הסוציולוגית הישראלית. לצפייה בקול קורא
  •
  • אנו מודים לכל המשתתפים והקהל שתרמו להצלחת כנס היסוד שלנו "לחשוב (עדיין) עם דורקהיים? סוציולוגיה תרבותית כאן ועכשיו" 1-2 בינואר , 2019. מיטב החוקרות והחוקרים בתחום עסקו בסוגיות עכשוויות בהשראת מושגי יסוד בהגותו של דורקהיים - קודים תרבותיים ומוסרים, סולידריות, סיווגים חברתיים ואנומיה. אווה אילוז היתה אורחת הכבוד. קיימנו מושב מיוחד לרגל פרישתה של אילנה סילבר ומסיבת השקה לספרו החדש של דני קפלן. ראו התוכנית המלאה כאן.