אירועים

English שלחו לחבר

•  קול קורא להצגת מחקרים במושב קהילת צריכה ותרבות במסגרת האגודה הסוציולוגית הישראלית בכנס ה- 51 של האגודה הסוציולוגית הישראלית. לצפייה בקול קורא

• אנו מודים לכל המשתתפים והקהל שתרמו להצלחת כנס היסוד שלנו "לחשוב (עדיין) עם דורקהיים? סוציולוגיה תרבותית כאן ועכשיו" 1-2 בינואר , 2019. מיטב החוקרות והחוקרים בתחום עסקו בסוגיות עכשוויות בהשראת מושגי יסוד בהגותו של דורקהיים - קודים תרבותיים ומוסרים, סולידריות, סיווגים חברתיים ואנומיה. אווה אילוז היתה אורחת הכבוד. קיימנו מושב מיוחד לרגל פרישתה של אילנה סילבר ומסיבת השקה לספרו החדש של דני קפלן. ראו התוכנית המלאה כאן.
  • שמחים להזמינכם לסדנא ראשונה של קבוצת המחקר "הגיע הזמן: מדעי האדם והזמן המודרני" בתמיכת רקטור אוניברסיטת בר אילן ובמסגרת המרכז לסוציולוגיה תרבותית

הסדנא באולם וייספלד, בניין פלדמן, אוניברסיטת בר אילן יום רביעי, 10 ביולי 2019

לצפייה בהזמנה

• 1-2 בינואר 2019