תואר ראשון דו חוגי

שוקלים לבחור במסלול דו-חוגי של סוציולוגיה ואנתרופולוגיה עם בית הספר לחינוך?

הנה כמה סיבות טובות לעשות זאת:

חינוך והשכלה הן ההשקעות הטובות ביותר עבור עתיד ילדינו ויש להבטיח שוויון הזדמנויות השכלתיות לכלל הילדים בישראל. יחד עם זאת, בישראל קיימים פערים ניכרים בהזדמנויות ובהישגים השכלתיים בין השכבות החברתיות והמעמדיות, ובין קבוצות הלאום והעדות. מה המשמעות של הפערים האלה עבור ילדינו? כל ילד נולד לתוך עולם חברתי מורכב המעצב את סיכויי חייו, את דרך ההסתכלות שלו על העולם, ובמידה רבה גם את מצוקותיו, תקוותיו ואמונותיו לגבי עצמו. הפערים בחינוך ובהשכלה הם בעלי השלכות רבות פנים על גורלו וחייו. בקרב העוסקים בתחום החינוך, אבני החשיבה הסוציולוגיות והאנתרופולוגיות תאפשרנה פרספקטיבה חברתית קריטית להבנת הקשרי החיים של הילדים ולהבנת והאתגרים החברתיים שהם מתמודדים מולם בהווה ובאלה שיזדמנו בפניהם בעתיד.

שילוב לימודי חינוך עם לימודי סוציולוגיה ואנתרופולוגיה עשוי לפתוח בפני הסטודנטים אפשרויות העסקה נוספות בתחומים נוספים כגון הדרכה, משאבי אנוש, מחקר, שירות ממשלתי, עמותות ועוד.

למידע נוסף על תואר ראשון דו חוגי בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה עם בית הספר לחינוך
ניתן להשאיר פרטים ואנו ניצור איתכם קשר