חוקרות במחלקה זכו במענקי מחקר יוקרתיים!

ארבע זכיות יוקרתיות לחוקרות במחלקה:

• ד"ר מיכל פגיס זכתה עם שותפה דניאל מנצ׳יק מאוניברסיטת אריזונה, טוסון, במענק של ה-  BSF (US-Israel Binational Science Foundation) עבור מחקרם: הקונטקסט החברתי של אוטומציה רפואית: פיתוח ושימוש ברובוטים רפואיים בישראל וארה״ב.
  • ד"ר לימור גבאי-אגוזי זכתה עם שותפה לינקולן קיליאן מאוניברסיטת נורת'ווסטרן, שיקגו, במענק של ה BSF (US-Israel Binational Science Foundation) עבור מחקרם: משפחות ואי שוויון בעושר: כיצד המשפחה המורחבת מעצבת את חלוקת ההון והרכוש בארה"ב?
  • פרופ' שירה עופר זכתה במענק של ה ISF (הקרן הלאומית למדע) עבור מחקרה: כיצד רשתות בין- אישיות נחוות: גישת הערכה אקולוגית רגעית לבחינת קשרים חברתיים ורגשות בחיי היום -יום.
  • פרופ' גלית אילון זכתה במענק של ה ISF (הקרן הלאומית למדע) עבור מחקרה: שוק של מוצרים לא מובנים: שאלות סוציולוגיות על מורכבותן של הסחורות הפיננסיות.

ברכות לזוכות ובהצלחה במחקרים!

תאריך עדכון אחרון : 25/07/2023